For det forste vil avisen min kjope det nye kameraet, dette er bare en grunn til a gjore det fordi vi er et lite papir og ikke kan v re uten kamera for en lengre periode.

Hvis inntektene dine avhenger av ting pa alle mater, gjor det du ma, men for a strekke den som «offisielt upalitelig» slar meg litt over toppen. For meg har dette lille problemet aldri steget utover «mildt irriterende,» men jeg har aldri mistet mer enn noen fa bilder, aldri noe som n rmer seg 80% av bildene mine.

2) CF-kort fragmentering.

3) CF-tilkobling, kamerakontakter.

4) Kamera intern feil med kort skrive kretskort.

5) Stromforsyning i kamera, potensielt ogsa relatert til batteriet.

Jeg har sett det bare to ganger pa min D80, og det var da lasekontakten pa SD-kortet ble feilaktig flyttet til last. Det jeg har sett mer vanlig er at hvis jeg ikke formaterer kortet i kamera, blir jeg noen ganger funky (gamle bilder fortsatt der – mindre plass)

2) CF-kort fragmentering.

3) CF-tilkobling, kamerakontakter.

4) Kamera intern feil med kort skrive kretskort.

5) Stromforsyning i kamera, potensielt ogsa relatert til batteriet.

Takk Ziggy og alle, dette er informasjonen jeg leter etter.

Det kan v re kontaktpunktene som er litt skitne.

Det skal ikke vare halvparten av dine skudd som tidligere plakat sa. Det kan odelegge ett skudd, men du vil legge merke til at det ikke brenner. Jeg har «reparert» det med wiggling batteriet grepet litt mer, eller prover a sla den til kameraet litt mer stabil.

Prov a rengjore kontaktpunktene til batterikammeret. Du trenger ikke a skaffe et nytt kamera for det. Hvis du gjor det, ta en titt pa min D70 for salg i Nikon Land pa Dgrin. En annen skamlos plug. Du vil bli sa lei av meg.

kan noen legge inn en losning pa denne vanlige feilen pa Nikon D70? Fant du en losning? Takk, Jeff.

Dette er en vanlig feilmelding med mange arsaker, som en «sjekk motor» lys pa en bil. Det forteller deg at det er et problem uten a fortelle deg noyaktig hva problemet er.

2) CF-kort fragmentering.

3) CF-tilkobling, kamerakontakter.

4) Kamera intern feil med kort skrive kretskort.

5) Stromforsyning i kamera, potensielt ogsa relatert til batteriet.

Jeg setter pris pa forumet fordi det forteller meg at jeg ikke var alene her ute, og andre hadde det samme problemet. Ogsa at det ikke var spesielt for meg bare, a v re som jeg er relativt ny til dette og for nylig mistet mentoren min og BEST OG KUNNE KILDE for alt jeg trengte a vite om fotografiet. Det gir meg ogsa beskjed om de andre resonnementene, og hva de trodde arsaken kan v re.

Jeg fikk denne feilmeldingen for forste gang da jeg kanskje dumt tok min d80 i snoen for a fa noen bilder av barna mine. Det kom bare opp med CHA, og jeg kunne ikke bli kvitt den. Jeg tok ut SD-kort, og batteriet ventet et par minutter og poppet dem inn igjen. Ingenting endret seg. Sa jeg satte det bare til siden for jeg fikk meg til a jobbe. Nar vi, og kameraet var oppvarmet, syntes det a fungere igjen. Det skjedde igjen i dag skjont, og det hadde ikke v rt ute selv om det fortsatt er snoet ute, varmen har v rt pa full blast hele dagen. Sa jeg begynte a google for svar og det lange og korte av det er dette. Kameraet kan ikke lese kortet. Kortet kan ha «lasen» Sla pa, ma kanskje formateres eller v re skadet. Det kan ogsa v re et problem med et svakt batteri eller til og med tilkoblinger i kortleserens sirkel. Jeg fortsatte a finne koblinger som fortalte meg a formatere kortet mitt i kamera, sa jeg provde og det fortsatte a si formatering da «done», men dette hjalp ikke. Til slutt la jeg det tilbake til b rbar kortleser og kameraet hadde ikke torket informasjonen i det hele tatt, sa jeg formaterte via den b rbare datamaskinen og heldigvis, da jeg satte den tilbake i kameraet, fikk jeg den riktige skjermen tilbake og kan na bruke igjen. Puh! haper dette hjelper noen.

Det er et kortproblem. enten et kort trenger formatering eller det er et darlig kort.

Sally, takk (masse!), Dette virket for meg. Jeg har D80, fikk CHA-meldingen i gar for forste gang, ok, ute i kulde og sno – men jeg bruker jevnlig kameraet mitt selv i -20C / -4F eller kaldere v r. Formatering av kortet i kameraet hjalp ikke, men et annet SD-kort fungerte bra, sa folg ditt rad om formatering av det «defekte» kortet via den b rbare datamaskinen og bingo! SD-kortet fungerer igjen. Som en forholdsregel formatert SD-kortet igjen i kameraet. En god leksjon skjont; bor alltid b re minst 2 kort med deg for a v re trygg (r).

Jeg har det samme problemet med mitt personlige kamera, og det samme kameraet jeg bruker til jobb. Jeg matte kjope en annen til jobb og for oyeblikket og uten bruk av et kamera hjemme. pa grunn av dette samme problemet. Hva et okonomisk tap de er relativt nye kameraer. Fikk du et nyttig svar pa innleggingen din? Datteren min blir gift i 2 uker og det er unodvendig a si at jeg vil bruke kameraet mitt.

Takk for innsikt.

Jeg har det samme problemet med mitt personlige kamera, og det samme kameraet jeg bruker til jobb. Jeg matte kjope en annen til jobb og for oyeblikket og uten bruk av et kamera hjemme. pa grunn av dette samme problemet. Hva et okonomisk tap de er relativt nye kameraer. Fikk du et nyttig svar pa innleggingen din? Datteren min blir gift i 2 uker og det er unodvendig a si at jeg vil bruke kameraet mitt.

Takk for innsikt.

Dette er en vanlig feilmelding med mange arsaker, som en «sjekk motor» lys pa en bil. Det forteller deg at det er et problem uten a fortelle deg noyaktig hva problemet er.

2) CF-kort fragmentering.

3) CF-tilkobling, kamerakontakter.

4) Kamera intern feil med kort skrive kretskort.

5) Stromforsyning i kamera, potensielt ogsa relatert til batteriet.

Jeg har dette problemet hele tiden na. Forst hadde jeg ikke dette problemet i det hele tatt. Da det forst skjedde, visste jeg ikke hva det var. Men med litt hjelp fra google har jeg siden regnet ut det helt. Det er en kombinasjon av ting som skjer. Og hvis du gjor noen enkle ting, vil du aldri miste et bilde fra dette og kan fa et frisk pust fra din na gamle, men likevel helt fantastiske D70!

Forste innlegget med en lenke i den, og det ble kastet inn i var modereringskue. Jeg godkjente innlegget, sa det er bra a ga.

Dette er lenke til en forklaring hva som skjer (kanskje) med D70S, pa japansk, brukte jeg GoogleTranslate for a fa det pa engelsk. Det er en slags gjor-det-selv-losning, eller du kan forklare det pa ditt lokale bildeverksted.

Ikke alle problemer er lost av samme losning.

Kontroller CF-kortkontakten inne i kameraet for boyde pinner.